Fier

Fier fosfat de acoperire variază în galben deschis la culoare albastru-roşu. greutatea stratului de acoperire este, în general, între 0.2-1.0 gr/m2. Concentraţia soluţiei de acoperire variază în intervalul de 1% – 10 şi temperatura de funcţionare este cuprinsă între temperatura camerei – 65 ° C. Valoarea optimă a pH-ului soluţiei fosfatare este 4-6. De mai jos pH de 4 acoperire praf pot să apară şi mai sus pH 6 acoperire pot fi libere şi nesatisfăcătoare. 

Prin urmare, fosfat de fier de acoperire nu este un strat gros relativ, pasivare şi etapele de uscare trebuie să fie operate cu atenţie.Când focar de oxidare (rugina) este observată după tratament, acest lucru indică acoperire insuficientă pe suprafaţa de metal. Fier fosfat de piese filmate metal nevopsită, dar nu s-au îmbunătăţit de protecţie la coroziune, de aceea este un avantaj să picteze suprafaţa fosfatat imediat după fosfatare.

Fosfatare fier este cel mai preferat de acoperire metoda de conversie pentru echipamente de interior datorită avantajului sale de preţuri mici prima investiţie cost şi pe unitatea de produse chimice. Substanţe chimice de fier fosfat de acoperire sunt usor de folosit produse care pot fi folosite prin ştergere, pulverizare sau scufundare pentru suprafeţe metalice nu necesită rezistenţă ridicată la coroziune. 

ACOPERIRI CONVERSIE FOSFAT de aplicaţii: 

  • Ştergeţi Fier Aplicarea fosfatare
  • Dip de Fier Aplicarea fosfatare
  • Spray de Fier Aplicarea fosfatare 

 

Creşteri de fier fosfatare vopsea aderenţă şi rezistenţă la impact, împreună cu flexibilitate îmbunătăţită. suprafaţă de metal tratate are capacitatea de a opri progresul de oxidare sub vopseaua atunci când este afectat de un impact extern. 

Cu toate acestea fier fosfatare potrivite pentru metale feroase, prin avantajul de a conţinutului de agent tensioactiv, acesta poate fi de asemenea folosite în curăţarea şi decaparea metalelor din aluminiu sau galvanizate. 

Când fier fosfatare aplicate prin pulverizare, fosfatare şi degresarea pot fi funcţiona în acelaşi stadiu cu o cantitate corespunzătoare de ambele substante chimice.

Aluminiu şi aliaje de aluminiu Fier Zinc Mangan