Ce este Teflon

Teflon  este marca inregistrata a DuPont pentru non-stick acoperiri sale.  Acoperiri Teflon finisajele sunt special formulate, care se bazează pe PTFE, PFA, FEP, şi fluorocarburi răşini ETFE. Teflon este o familie legat de acoperire pe bază de fluorocarbon care conţin rasini obligatorii care asigură duritatea a crescut şi rezistenţă la abraziune sau de dorit alte proprietăţi.

Dupont a recunoscut importanţa în procedura de solicitare si expertiza pentru inginer de sistem de acoperire corespunzătoare pentru produsele lor Teflon pentru a efectua optim. Pentru a realiza acest lucru au creat lor Licentiat industriale Aplicator (ALI), program care include aproximativ 20 coaters la nivel naţional. Crest are distincţia de a fi un LIA pentru mai mult de 40 de ani.

Datorită experienţei noastre în aplicarea Dupont Teflon ® acoperire, personalul nostru calificat, şi echipamente moderne, Crest a fost o licenta DuPont industriale Aplicator pentru mai mult de 40 de ani. Aceasta este o sursă de mândrie pentru noi, şi o sursă de încredere pentru clienţii noştri.

Varietatea de Dupont Teflon ® acoperiri industriale este extinsă. Pentru o anumită utilizare, pot exista mai multe straturi Dupont Teflon ®, care va funcţiona bine.Bazându-se pe experienţa unei Industrial Licentiat Aplicator asigură cel mai bun de acoperire Dupont Teflon ® pentru o aplicaţie dată, fie că este vorba PTFE ®, ® FEP, PFA ®, ETFE ®, Dupont Teflon ®-S, sau altele.

Crest inginerie si expertiza recunoscute la nivel national este de acoperire. Clienţii din toate părţile ale Americii trimite în mod rutinier componente la noi pentru acoperire.

 

Teflon  PTFE

PTFE (politetrafluoretilenă) se lipeasca de acoperire sunt de obicei de două-strat (grund / pardesiu) sisteme. Aceste produse au cea mai mare temperatura de operare de orice fluoropolimer (290 ° C/550 ° F), un extrem de redus coeficient de frecare, rezistenta la abraziune bună şi rezistenţă chimică bună.

Teflon ETFE

ETFE este un copolimer de etilenă şi tetrafluoretilenă, şi este, de asemenea, vândut sub marca  Tefzel. Deşi nu este complet fluorurate, ETFE are rezistenta chimica excelenta si poate funcţiona continuu la 150 ° C/300 ° F. Aceasta rasina este mai dur de fluoropolymers şi poate fi aplicat la film se bazează până la 1.000 de microni (40 mils) pentru a oferi o extrem de durabil termina.

Teflon  FEP

FEP (fluorurat etilenă propilenă) acoperire se lipeasca topesc şi a fluxului în timpul coacerii pentru a oferi filme non-poroase. Aceste acoperiri să asigure o rezistenţă chimică excelentă. In addition to low friction. În plus faţă de frecare redus, acoperiri FEP au lipeasca proprietati excelente. Temperatura maximă de utilizare este de 205 ° C/400 ° F.

Teflon  PFA

Ca şi FEP, PFA (Perfluoroalkoxy) acoperiri lipeasca topesc şi a fluxului în timpul coacerii pentru a oferi filme non-poroase. PFA ofera beneficii suplimentare de continuu temperatura de utilizare mai mare (260 ° C/500 ° F), grosimi de film până la 1.000 de microni (40 mils) şi duritate mai mare de PTFE sau FEP.Această combinaţie de proprietăţi PFA face o alegere excelenta pentru o varietate largă de utilizări, în special cele care implică rezistenţă chimică.

Teflon ® S-One Coat

Aceste pe bază de lichid acoperiri de solvent sunt formulate cu amestecuri speciale de fluoropolymers şi de înaltă performanţă cu alte răşini pentru a îmbunătăţi duritatea şi rezistenţa la abraziune. Deoarece componentele film stratifice în timpul coacerii, cele mai multe dintre proprietăţile cu fluoropolimer (cum ar fi cu frecare redusă şi se lipeasca) sunt reţinute. Răşini oferă aderenţă şi rezistenţă la abraziune. Aceste produse pot fi, uneori, aplicat pentru a netezi, metal curat.Cerinţele de coacere variază, în funcţie de acoperire specifice, de la 165 ° C/325 ° F la 370 ° C/700 ° F.

Silverstone SUPRA

Silverstone ® este o linie de specialitate se lipeasca de finisaje superioare produse de DuPont. Silverstone  de acoperire sunt de trei-strat (grund / midcoat / pardesiu), sisteme de formulat cu PTFE şi PFA. Caracteristicile Silverstone  acoperiri sunt similare cu PTFE alte acoperiri, cu toate acestea este foarte mare durabilitate. O versiune consolidată din ceramică, cu mai mare la zgârieturi şi rezistenţă la abraziune este de asemenea disponibil. Temperatura de utilizare continuă maximă este de 290 ° C/550 ° F.