Teflon ® PTFE răşină fluropolymer a fost descoperit în 1938 de chimistul Roy Plunkett DuPont. Din acel moment DuPont a dezvoltat o linie de versatil de acoperiri industriale, care poartă marca Teflon ®.

DuPont Teflon  acoperirilor industriale au castigat acceptare într-o gamă largă de aplicaţii. Multe acoperiri  Teflon sunt FDA şi pot fi utilizate pentru aplicaţii contact cu produsele alimentare.

DuPont Teflon ® acoperirilor industriale poate fi folosit pe aluminiu, otel carbon, otel inoxidabil, aliaje de oţel, alamă, magneziu, şi alte metale, precum şi pe non-metalice, cum ar fi sticla, fibra de sticla, unele din cauciuc şi mase plastice. Aderenţă optimă se obţine prin asperizare suprafaţa înainte de aplicarea acoperirii. Prelucrare termica este apoi necesar pentru vindecarea produsul acoperit.

Proprietăţi remarcabile din Teflon ® Acoperiri

non-lipire

Foarte puţinele substanţe va adera permanent la o suprafaţă acoperită cu teflon ®. În timp ce materialele lipicios poate prezenta unele adeziune temporara, aproape toate substanţele de presă cu uşurinţă.

Teflon ® acoperire pe benzi în industria alimentară previne acumularea de reziduri de gătit şi permite uşor de curăţat.

non-umezire

Deoarece Teflon ® suprafeţele sunt atât oleophobic şi hidrofobe, ele nu sunt uşor umed. Clean-up este mai uşor, mult mai aprofundată şi, în multe cazuri de auto-curatare. Deoarece este non-umectare, articole de laborator din sticlă, cum ar fi pahare, eprubete, agitatoare, etc, sunt frecvent acoperite cu Teflon ® pentru a preveni contaminarea încrucişată.

Stabilitatea temperaturii

Combinaţie de extreme şi extreme de mare stabilitate la temperaturi joase (-450 ° F la + 550 ° F) favorizează utilizarea de Teflon ® într-un interval de temperatură mai mare decât orice material organic alte acoperiri.

Acoperite cu Teflon ® extrudare moare care permit extrudare rate mai mari şi finisaj al suprafeţei mai bine sunt un exemplu de aplicare temperaturi inalte unde alte acoperiri nu pot fi utilizate.

coeficient de frecare

Coeficientul de frecare  este în intervalul 0.03 – 0.15, în funcţie de sarcină, viteza de alunecare şi  finisaj special folosit.

Buşoanele filetate care trebuie să fie eliminate şi re-inserat frecvent sunt acoperite cu Teflon ® pentru lubrifiere permanenta pentru a preveni exasperant şi pentru a permite re-sigilare.

Rezistenţa chimică

Teflon ® este afectată de cele mai multe medii chimice. Chimice cunoscut doar de a afecta Teflon ® sunt finisaje anumite metale alcaline şi foarte reactive fluorurarea majoritatea agenţilor.

Sigilii metalice acoperite cu Teflon ® arată îmbunătăţit proprietăţile de etanşare din cauza conformability de Teflon ® acoperire.

Noi compuşi acoperire au fost dezvoltate care pot fi aplicate la elastomer inele „O” şi foci.

Proprietati electrice unice

Peste o gamă largă de frecvenţe, Teflon ® a dielectric de înaltă rezistenţă, un factor de disipare scăzut, şi rezistivitatea de suprafaţă foarte mare. Prin tehnici speciale, acesta poate fi chiar face conductoare suficient pentru a fi folosit ca un strat anti-static. Tulpina benzi relief pentru industria de calculatoare sunt acoperite cu Teflon ® din cauza proprietatilor sale dielectrice ridicate şi aspectul atractiv.

Teflon ® este o marcă înregistrată DuPont.